יום ראשון, 10 במרץ 2013

א- נושא ושאלת חקר

נושא החקר שלנו הוא: השפעת אבקת אפייה על עוגה.בחרנו בנושא זה מכיוון שאנחנו אוהבות לאפות, וזה מעניין אותנו לדעת מה קורה לעוגה בנוכחות אבקת אפייה בכמויות שונות. בנוסף אנחנו אוהבות מאוד לאכול עוגות, ולכן הנושא קשור אלינו בחיי היום יום, מעניין אותנו, ומסקרן אותנו ונשמח להעמיק בו.שאלת החקר שלנו היא: כיצד תשתנה העוגה, כאשר נוסיף או נפחית אבקת אפייה?המשתנה הבלתי תלוי (המשפיע): אבקת האפיה, המשתנה התלוי (המושפע): העוגה (גובה העוגה, טעמה, והאווריריות שבה).אנחנו מתכוונות לבצע את החקר באמצעות ניסוי שייתן תשובה לשאלת החקר שלנו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה