יום ראשון, 10 במרץ 2013

שאילת שאלות משנה לשאלת החקר


שאלת החקר שלנו היא: כיצד תשתנה העוגה, כאשר נוסיף או נפחית אבקת אפייה?

שאלות משנה:
משפיע (אבקת האפייה):
כיצד אבקת האפייה גורמת לעוגה לתפוח?
האם אבקת האפייה משפיעה על טעם העוגה?
האם אבקת האפייה משפיעה על מראה העוגה?
האם אבקת האפייה משפיעה על מרקם העוגה?

מושפע(העוגה):
האם כמות החומרים בעוגה משפיעה על התפיחה לאחר הוספת אבקת האפייה?
האם עוגות שונות יתפחו באופן שונה?
כיצד תשתנה העוגה אם לא נשים בה קמח?
כיצד תשתנה העוגה אם לא נשים בה סוכר?
האם זמן האפייה משפיעה על כמות התפיחה העוגה?
האם טמפ' התנור משפיעה על כמות התפיחה של העוגה?
האם כמות הקצפת החומרים תשפיע על כמות התפיחה של העוגה?




תגובה 1:

  1. בנות,
    בלוג מושך ומעניין לקריאה, המשיכו כך.
    השאלות למשתנים בהחלט טובות וחשובות. שאלו עוד שאלות על האינטראקציה בין החומרים לאבקת האפיה.

    השבמחק